marți, iulie 13, 2010

Leona Lewis la ZarnestiCantareata britanica Leona Lewis a vizitat, sambata, rezervatia de ursi de la Zarnesti, judetul Brasov, unde a petrecut aproximativ doua ore si s-a interesat de istoricul sanctuarului si de animalele care sunt ingrijite acolo.

Vedeta britanica a venit la Zarnesti intr-o vizita privata si nu a vrut sa mediatizeze evenimentul, insa a promis ca va promova rezervatia, de care s-a declarat extrem de incantata.

Dupa vizita de la Zarnesti, unde a fost insotita de agentul ei si de Victor Watkins, de la World Society for the Protection of Animals (WSPA), Leona Lewis a petrecut o noapte la un hotel din Brasov, apoi, duminica, s-a indreptat spre Bucuresti.

Leona Lewis a venit in Romania dupa ce a incheiat un turneu european si a decis ca ultimele doua zile sa si le petreaca in tara noastra, ea tinand in mod special sa viziteze rezervatia de ursi, potrivit presei britanice.

"Cand am auzit despre viata pe care o au ursii captivi din intreaga lume, am fost socata. Dupa toate traumele pe care le-au suferit, nu este posibil sa fie eliberati direct in salbaticie. Asa ca i-am intrebat pe cei de la WSPA daca pot vizita o rezervatie de ursi pentru a vedea cu ochii mei cum sunt ingrijiti ursii dupa ce au fost salvati", a spus Leona Lewis, citata de presa britanica.


Sursa : The One magazine

Niciun comentariu: