miercuri, martie 17, 2010

Wednesday morning

(the best pic I have ever found)

M-am trezit atat de devreme…incat si soarele inca se mai intindea prin asternuturile cerului,si m-am hotarat ca nici azi nu am nevoie de scoala!So...Cand am zis ca mi-am prelungit weekend-ul eu chiar n-am glumit :)) Nici ieri ,nici azi n-am prea dat pe la scoala. Am lenevit zilele astea ca si cum as fi fost bolnava...Am de gand sa-mi transform blogul intr-un pe jumatate fashion blog :)) Mai vedem,pentru ca nu am yimp pentru un blog normal.
Insa,vreau sa vorbesc acum despre falsitate.Cate zambete false peste tot.Cu totii incercam sa parem ca avem inima "plina" cand colo suntem secati de orice sentiment de bucurie.Peste tot numai minciuna ,ipocrizie si lipsa de respect.
Si eu aici incerc sa imi dau cu parerea cand defapt fac parte din majoritate,acei oameni care vor sa para ceea ce nu sunt.Dar oare nu asta facem toti?De ce nu ne dam mastile jos?De ce nu ii lasam pe ceilalti sa ne vada si sa ne accepte asa cum suntem,buni sau rai?Sunt prea multe intrebari ce oricum nu isi au rostul deoarece maine de dimineata ne vom trezi si ne vom pune aceleasi masti ce ne fac sa ne simtim "superiori",fara sa ne dam seama ca adevarata superioritate consta in a te depasi pe tine insuti nu pe cei din jur.Va urez mult succes in a va pastra mastile!!!

Iata si cateva poze pt o dimineara perfecta :D


Si o melodie pe masura :P

Un comentariu:

eLena. spunea...

da, asa e cu totii suntem falsi
pakt k NU VREM sa fim ceea ce suntem q adevarat, poate si din cauza q tot ceea ce se intampla in jur si din cauza noastra, noi oamneii...uneori atat de aroganti si respingatori
si pakt k atunci cand avem o parere despre cnv, una chiar buna se poate schimba imediat, si stii de ce?
k observam putin cate putin ce se ascunde dupa masca
pakt...