sâmbătă, noiembrie 07, 2009

Cand te vei duce iti voi spune adio. Chiar daca voi spera sa te intorci

Urasc cand ne certam, desi imi place ca o facem. De ce? Pentru ca imi place sa ne impacam.
Ti am spus ca esti special. Uite si de ce. Ai facut sa imi placa pana si singurul lucru care imi displacea intr o relatie. Cum as putea sa vreau altceva? Tot ce vreau reprezinti tu.

Esti cel mai mare moft al meu.Esti special. Esti diferit. Dar si eu sunt. Ar fi trebuit sa sti asta deja. Nu te astepta sa fiu intr un fel. Sunt imprevizibila. Vreau sa ma accepti asa cum sunt. Nu m am jucat si nu ma voi juca cu tine cum o faceam inainte cu altii. In ciuda imprevizibilitatii mele, cand ma fixez pe un lucru raman fixata mai mult timp. Si fixul meu acum esti tu! Si vei mai fii in continuare chiar daca vei dorii sa inchei totul. Pentru ca imi va lua mult sa ma obisnuiesc ca nu mai e nimeni care sa imi trimita mesaje sa ma faca sa simt mai multe odata, nimeni la care sa ma gandesc in fiecare minut.
Crezi sau nu eu nu il cautam pe Fat Frumos al meu ca celelalte fete. Imi placea sa ma distrez. Imi parea plictisitor un fat frumos. Si stiam ca odata o sa imi scada interesul pt acest Fat Frumos. Dar am dat peste tine . Esti o versiune mai amuzanta si mai incantatoare a lui Fat Frumos. Voiam ceva diferit de toate fetele si asta am primit.

Multumesc Cata!

Un comentariu:

Andea spunea...

;;)

ce dragutz;;)

sincer se pare ca dragostea la distanta tine!
Desi unii sp k nu e adevarat..

:-"

P.s : tnx for help!:D

:*:*